Ránctalanító, bőrfiatalító, dupla-mágneses magnetoelektro-akupunktúrás arckezelés

ránctalanítás

Problémánk, hogy a kor előrehaladtával a bőr szerkezete fokozatosan megváltozik, egyre vízhiányosabbá válik, fokozatosan megjelennek a kisebb mimikai ráncok, majd egyre mélyülő barázdák alakulnak ki.

Erre nyújt egyedülálló holisztikus megoldást a dupla-mágneses magnetoelektro-akupunktúrás kezelésünk, melyet lézer-akupunktúrával kombináltan alkalmazunk.
A megfelelő akupunktúrás pontok stimulálásával, illetve a kezelendő bőrfelület magnetoelektromos „kisimításával” érjük el a látványos bőrmegújító, ránctalanító hatást.
A lézer-akupunktúrával kombináltan alkalmazott kezelés megfelelő hatóanyag tartalmú krémek, illetve gélek, igény szerint kiválasztott alkalmazásával történik.

  • Sejt- és bőrszerkezet-megújító terápiánk, nemcsak külsőleg, hanem belsőleg is fiatalító hatású
  • A ráncok és a megereszkedett bőr kivételes ellenszere
  • Hatóanyag-bevitelre különösen jól használható
  • Nemcsak az arcbőrön alkalmazható, hanem testünk “kényes” pontjain is látványos hatású
  • Már egy kezelés látható változást okoz.
  • A bőr kisimultabb, a ráncok halványabbak.

Kezelésünk több mint egy kozmetikai kezelés, mivel energetikai szinten is tölt. Támogatja és kiegyensúlyozza a Qi (energia) áramlását az egész szervezetben, melynek hatása nem csak az arcon hanem az egész testben érezhető lesz. Kiegyensúlyozottabbnak és vitálisabbnak fogja érezni magát tőle. Még az immunrendszere is ellenállóbbá válik!

Bevezető ár! 60 perc kezelés
Nézze meg akciós ajánlatunkat is!
*az alkalmazott hatóanyagoktól függően

Őt-hat kezelés után az arckontúr egyértelműen feszesebbé, a bőr-textúrája teltebbé válik, miközben a ráncok kisimulnak. A változás mindenki számára szembetűnő!
A kúrához az igényeknek megfelelően, a terápiát támogató diétát is társítunk.
A kezelés (egy alkalom ideje kb.60 perc), a bőrtípusnak megfelelően kiválasztott Schüssler-féle só terápiás támogatással is történhet, mellyel a hatás tovább fokozható!