Interferenciás test és arckezelés

A Celluloderm® 2000 készülék működése a reumatológiai, ideggyógyászati és orvosi rehabilitációs kezelésekben már évek óta alkalmazott interferenciás áram terápiás hatásán alapul. Az orvosi és kozmetikai tapasztalatok birtokában az interferenciás áram jól ismert élettani hatásait különböző kezelési célokra használhatjuk.

  • A sejtek anyagcsere működésének serkentésére,
  • a nyirokáramlás élénkítésére,
  • az izomzat erősítésére,
  • a zsírszövet tömegének csökkentésére,
  • a fájdalomérző idegvégződések ingerlékenységének csökkentésére,
  • a bőr és a szövetek revitalizálására és megújítására.

Mindezekhez külön programok állnak a rendelkezésünkre.

A Celluloderm® 2000 készülék 2x2 párhuzamos testtáj kezelését teszi lehetővé 16 elektródájának köszönhetően. A plusz két csatorna segítségével nagyobb területeket tudunk egy időpontban párhuzamosan kezelni.

A készülék által kínált 40 kezelőprogram közül a készülék az adott hatás eléréséhez legmegfelelőbb frekvenciatartományt használja és a kezelési időt és a kimenő áram intenzitását változtathatjuk. A Celluloderm® 2000 azonban nagy bonyolultságú összetett kezeléseket is képes elvégezni. Kiválasztjuk a megfelelő programot és már zajlik is a választható időtartamú pl.: zsíroldó, izomerősítő, bőrfeszesítő program vagy a narancsbőr kezelés, terhesség utáni alakformálás stb. Igény esetén arc- és/vagy toka (nyak) feszesítő sőt megfelelő indikációkban fájdalomcsillapító kezelésre is alkalmazható. A készülék hatékony működtetéséhez több fajta elektróda is használható.

A kezelés hatékonyságának fokozására, kívánság szerint az adott bőr illetve kötőszöveti típusnak leginkább megfelelő zsíroldó, bőrfeszesítő és anticellulit gélt is felvihetünk a kezelendő bőrfelületre.