Az akupunktúra, amely a hagyományos kínai orvoslás része, a nyugati világban, mind Európában, mind az Amerikai Egyesült Államokban elfogadott evidenciákon alapuló, tudományos kutatásokkal bizonyított gyógyító eljárás. Több országban, például Németországban, a betegbiztosító által is támogatott kezelésnek minősül.

A hagyományos kínai gyógyászat tanítása szerint az életenergia (csí-Qi) meghatározott csatornákon kering. Az energia, a csatornákban szigorú sorrendben, periodikusan kering, a napszaknak megfelelően, meghatározott helyen maximális telítettséget mutatva. Ha ez a folyamatos energiaáramlás valamilyen okból (külső vagy belső) megváltozik vagy akadályozottá válik, a szokásos egyensúlyi állapot felborul, aminek következtében funkcionális zavar, illetve betegség alakulhat ki.

Bővebben: Klasszikus akupunktúra

A fülakupunktúrás kezelések önmagukban is hatékonyan alkalmazhatók, valamint speciális kezelési csomagjainkban a komplex terápiák fontos elemét jelentik.

A fülakupunktúrát mind keleten mind nyugaton rutin szerűen alkalmazzák napjainkban számos kórforma kezelésére. A fülben gyakorlatilag valamennyi szervnek, az idegrendszer különböző területeinek az endokrin rendszernek, az izom- és csontrendszernek stb. van kivetülési területe.

Bővebben: Fülakupunktúra

Ayurvéda az élet tudománya a legrégebbi gyógyítótudomány, amely Indiában született. Az évezredek során hatalmas tapasztalatot gyűjtött és az egészség megőrzésének és helyreállításának módszereit dolgozta ki. Az ayurvéda elsődleges feladata megőrizni az egészséget, lehetőséget adni a hosszú életre lehetőleg betegségek nélkül.

Bővebben: Ayurvéda

A reiki kifejezés a japán "univerzális"-t jelentő Rei, és az "életenergiát" jelentő "Ki" szavakból tevődik össze.

Az életenergia mint fogalom, már évezredekkel ezelőtt számos ősi kultúrában megjelent. Hasonló elgondolásokat több alternatív terápia - pl. az akupunktúra, a shiatsu, vagy a testet és lelket is edző tai-csi, valamint a jóga - is tartalmaz.

 

Bővebben: Bioenergetika (reiki)

A szúrás mentes lézeres akupunktúra kezelési lehetőséget főleg gyerekek és "tűfóbiás" felnőttek részére kínáljuk alternatív lehetőségként! Gyermekeknél az allergia (szénanáthás, allergiás rhinitisben szenvedő) megelőzésében és kezelésében nyújt fájdalommentes és mellékhatások nélküli egyedülálló terápiás lehetőséget a lézerakupunktúrával történő kezelés! Természetesen egyéb terápiás kezeléseink is igénybe vehetők lézerakupunktúra felhasználásával.

Bővebben: Lézer akupunktúra

A Celluloderm® 2000 készülék működése a reumatológiai, ideggyógyászati és orvosi rehabilitációs kezelésekben már évek óta alkalmazott interferenciás áram terápiás hatásán alapul. Az orvosi és kozmetikai tapasztalatok birtokában az interferenciás áram jól ismert élettani hatásait különböző kezelési célokra használhatjuk.

Bővebben: Interferenciás test és arckezelés

Különösen hatásos az akupunktúrás pontok felületének átmelegítése, amelyek a hagyományos kínai gyógymód szerint szabályozza az ember energiai rendszerét. A kisugárzott energiai hullámok harmonizálják az energiai területet, ezáltal blokádok fölengednek és az életenergia újra sértetlenül áramolhat a meridiánokon át.

Bővebben: TDP távoli infravörös lámpa kezelés
rántalanítás

Problémánk, hogy a kor előrehaladtával a bőr szerkezete fokozatosan megváltozik, egyre vízhiányosabbá válik, fokozatosan megjelennek a kisebb mimikai ráncok, majd egyre mélyülő barázdák alakulnak ki.
Erre nyújt egyedülálló holisztikus megoldást a dupla-mágneses magnetoelektro-akupunktúrás kezelésünk, melyet lézer-akupunktúrával kombináltan alkalmazunk.

Bővebben: Ránctalanító, bőrfiatalító, dupla-mágneses magnetoelektro-akupunktúrás arckezelés