Akupunktúra - fogyókúra

 

Fogyókúrás programunkban első helyen az akupunktúrát ajánljuk, amely több ezer éves tapasztalat alapján biztonságos és megfelelően megalapozott módszer a túlsúlycsökkentésre.

Az általunk alkalmazott kezelési eljárással pácienseinket nemzetközi összehasonlításban is kiemelkedő 90% feletti hatékonysággal, sikerül hozzásegíteni a kívánt eredményhez. A terápia sikerének alapja a teljes emberről szóló holisztikus diagnózison túl, a pácienssel való őszinte együttműködés, amely a kölcsönös bizalmon és a terápia pontos betartásán alapszik.

Rendelőnkben nagy hangsúlyt szánunk a kezelések zavartalan és a napi rutinból való teljes kikapcsolódást biztosító környezetnek. Vendégeink már az első kezelések után beszámolnak lelki-hangulati életük pozitív megváltozásáról amit a közvetlen környezetükben élők is minden esetben megerősítenek. Számtalan életmód faktoruk változik kedvezően a kúra során amit az egyre csökkenő ruhaméretek még jobban fokoznak.

Akupunktúrával hatékonyan lehet fogyókúrázni, mivel a szervezet egyensúlyi állapotának visszaállításával szabadít meg a felesleges kilóktól.

  • Biztonságosan és fájdalommentesen segíti a fogyást.
  • Jelentősen csökkenti az étvágyat.
  • Belső szervek aktiválásával gyorsítja az anyagcserét.

Segítségével elkerülhetők a fogyókúrák kellemetlen mellékhatásai mint pl.

  • az állandó éhségérzet,
  • az evés utáni sóvárgás,
  • a feszült, ideges lelkiállapot.

A kezelések segítségével az egyénileg felállított diéta könnyedén, a lemondás érzése nélkül betartható.

Sokan szeretnének rövid időn belül megszabadulni fölösleges kilóiktól. Legtöbben egymás után próbálják ki az újabb és újabb csodaszereket, amelyek a biztos és gyors fogyás ígéretével kecsegtetnek. Ilyen csodák azonban nincsenek! Egészségünk megóvása és hosszútávra való biztosítása érdekében csak természetes a testre és a lélekre egyaránt ható módszerrel érdemes kísérletezni!

A fogyókúra biztonságos kimeneteléhez csak stabil alapokon nyugvó, holisztikus szemléletű módszerek tudnak hozzásegíteni. Lefogyni a páciensnek kell és ehhez a testre, a gondolkodásmódra és a lélekre egyaránt ható segítségre van szüksége.

Fontos, hogy ne rövidtávra tervezzünk, hanem próbáljuk meg életmódunkat és szemléletünket is megváltoztatni!