Fogyókúrás programunkban első helyen az akupunktúrát ajánljuk, amely több ezer éves tapasztalat alapján biztonságos és megfelelően megalapozott módszer a túlsúlycsökkentésre.

Bővebben: Akupunktúra - fogyókúra

A dohányzásról való leszokás egy fejben történő elhatározással kezdődik! A dohányzás elmaradásának fizikai elvonási tünetei mellett, sokkal fontosabbnak tartjuk kiemelni a pszichés függőséget! Az alternatív terápiás módok hatékonyan tudják támogatni a leszokás folyamatát. Rendelőnk külön terápiás csomagot állított össze a leszokás támogatására.

Bővebben: Akupunktúra - dohányzás leszoktatás

Akupunktúrával egyedülálló lehetőséget tudunk adni szervezetünknek a későbbi allergiás (szénanáthás) tünetek megjelenési valószínűségének drasztikus csökkentésére vagy akár a teljes tünetmentesség elérésére, mellékhatások nélkül!

Bővebben: Akupunktúra - allergia kezelés

A fertőzéses, megfázásos időszakokra való felkészüléshez kínálunk ellenálló képességet fokozó, immunrendszer állapotát jelentősen megerősítő alternatív módszert. Néhány kezelés (5-6) után már tapasztalhatja, hogy környezetéhez képest sokkal ellenállóbb lesz a fertőzésekkel, megfázásokkal szemben.

Bővebben: Akupunktúra - immunerősítés

Mindennapi életünkben a munka, megélhetés és magánéleti gondjaink különböző stresszállapotok kialakulásához vezetnek. Ha ezek túl sokszor ismétlődnek vagy állandósulnak, az stressz szindróma kialakulását okozhatja. Ez akár rövidebb távon, de hosszú távon biztosan különböző megbetegedésekhez vezet.

Bővebben: Akupunktúra - stressz oldás

Van aki elaludni tud nehezen, van aki felébred és visszaaludni nem képes.

Bővebben: Akupunktúra - alvászavar kezelés

Hétköznapjaink során számos olyan hatásnak vagyunk kitéve, melyek mentális és lelki állapotunkat jelentősen kibillenti egyensúlyából. Az egyensúlyvesztés egyre inkább kihat életünkre, annak minden rezdülésére és a nyugtalanságtól, a különböző stressz állapotok kialakulásán keresztül a pánikbetegségek és különböző neurózisok megjelenéséhez vezethet.

Bővebben: Akupunktúra - relaxáció

A hölgyek 90%-át érintő bőrprobléma - nyugat- Európában végzett felmérések szerint- már tizenéves kortól jelentkezhet. Szervezetünk hormonális változásai, terhesség, nagyobb mértékű testsúlyváltozás, fogamzásgátló tabletták szedése, édességek, kávé rendszeres fogyasztása elősegíthetik kialakulását.

Bővebben: Akupunktúra - narancsbőr és cellulit kezelés

A civilizált világunk egyik mindennapos betegsége a fejfájás. Legtöbbször ezt egy megfelelő tabletta bevételével meg lehet szüntetni. Azonban sokan szenvednek olyan krónikus fejfájásos megbetegedésektől, amelyek visszatérő jelleggel hosszú ideig fennállnak.

Bővebben: Akupunktúra - fejfájás kezelés